Special udvikling
BaseWork udvikler løsninger baseret på førende standard teknologi. BaseWork besidder en bred teknologisk og kommerciel kompetence inden for systemintegration og er derfor en ideel partner til udvikling og integration af virksomhedens it-systemer. Løsningerne bliver integreret med virksomhedens andre kernesystemer.

Et succesfuldt integrations- og udviklingsprojekt fordrer et kompleks team, som ikke kun forstår teknologien, men også den enkelte virksomhed, og er i stand til at skabe løsninger med en høj brugerkvalitet. Projekterne bliver metodisk implementeret i tæt samarbejde med virksomheden samt baseret på erfaring og strukturerede projektmodeller.

BaseWork tilbyder assistance, rationalisering og udnyttelse af forretningskritiske it-systemer. Disse systemer har ofte en afgørende vigtighed for virksomhedens effektivitet og kvaliteten af informationen til ledelsen. Implementering af standard ERP-systemer designet til at skabe kommercielle fordele, kræver en solid indsigt i forretningen, kompetence inden for systemets funktionalitet samt hvorledes de kan bruges til at skabe passende kommercielle processer. For at opnå funktionalitet, integreres systemet med virksomhedens andre it-systemer.


Copyright 2014 Om BaseWork ApS Ansvarsbegrænsning Personoplysninger